Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Flekkefjord

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna enheten.

Enheten på sjukhuset är i behov av en specialistläkare med norsk autorisasjon och spesialistgodkjenning Som läkare arbetar du tillsammans med övriga professioner inom verksamheten. Du kommer att ansvara för granskning av bilder och andra sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom radiologi.

Om du är radiolog är du välkommen med din ansökan.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Flekkefjord

Lilla charmiga Flekkefjord ligger mitt emellan Kristiansand och Stavanger och stadskärnan präglas av fina trähus målade i vitt. Hit tar man sig med buss från någon av de större städerna. Ortens största event är Fjellparksfestivalen som är Norges äldsta återkommande rockfestival. Den har arrangerats sedan 1982 och går av stapeln i mitten av juli. Precis som namnet antyder hålls den uppe på toppen på en kulle vid en naturlig amfiteater som ger en fantastisk utsikt både över scenen och det otroligt vackra landskapet av fjordar och fjäll som ligger inbäddat runt Flekkefjord. Här kan man också åka dressincyckel längs Flekkefjordbanan, strosa runt i historiska Holländarstaden eller bada i de populära grottorna.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Flekkefjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ohmaxdgubuf rnj, Jøtgbpc
Tidsperiod
25 (2023)-33 (2023)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fgtduuw Nytswtr cbw a MAGVCKILHDS
Region/kommun
Agder/Flekkefjord
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka