Bemanningsarbete för röntgenläkare i Flekkefjord

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna enheten.

Enheten på sjukhuset är i behov av en specialistläkare med norsk autorisasjon och spesialistgodkjenning Som läkare arbetar du tillsammans med övriga professioner inom verksamheten. Du kommer att ansvara för granskning av bilder och andra sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom radiologi.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som röntgenläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkartjänst i Flekkefjord?

Lilla charmiga Flekkefjord ligger mitt emellan Kristiansand och Stavanger och stadskärnan präglas av fina trähus målade i vitt. Hit tar man sig med buss från någon av de större städerna. Ortens största event är Fjellparksfestivalen som är Norges äldsta återkommande rockfestival. Den har arrangerats sedan 1982 och går av stapeln i mitten av juli. Precis som namnet antyder hålls den uppe på toppen på en kulle vid en naturlig amfiteater som ger en fantastisk utsikt både över scenen och det otroligt vackra landskapet av fjordar och fjäll som ligger inbäddat runt Flekkefjord. Här kan man också åka dressincyckel längs Flekkefjordbanan, strosa runt i historiska Holländarstaden eller bada i de populära grottorna.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Flekkefjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xbvagoaiydo nmh, Gøqsvnw
Tidsperiod
1 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vyajoqr Qyobenn laj d dbbh PVSIFQSQOKI
Region/kommun
Agder/Flekkefjord
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka