Agila söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Forshaga

Vill du ha ett stimulerande arbete och bli del av ett kompetent team? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Hit kommer patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår sedvanligt primärvårdsarbete där både drop-in-mottagning och inplanerade besök förekommer. Du arbetar självständigt och i team med andra läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete med stort eget ansvar väntar en spännande roll.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller en ST-läkare med mycket primärvårdsvana.

Att jobba som internmedicinare via Agila

Att arbeta som internmedicinare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Forshaga en spännande plats för läkarjobb

Med dryga 11.000 invånare bildar tätorterna Forshaga, Deje och Dyvelsten Forshaga kommun. Bruksorten som växt upp runt pappersbruket som för så många andra kommuner tog ortens tillväxt fart mycket tack vare järnvägen. Upplev naturen längst Forshaga pråmkanal med flera slussar, vandra eller rid längst den markerade vandringsleden mellan Butorp och Östanås eller prova fiskelyckan i de många fiskevatten som finns i kommunen. Passa på att besöka Ristorante Luna Lucet när du väl är i Forshaga!

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Forshaga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cpwlfxet Jp
Tidsperiod
17-21, 23-24, 27-33, 35-36
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Internmedicin allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xydpulaåtme f ffhgc Owmcxihg
Region/kommun
Värmland/Forshaga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka