Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Forshaga

Vill du ha ett stimulerande arbete och bli del av ett kompetent team? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Hit kommer patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår sedvanligt primärvårdsarbete där både drop-in-mottagning och inplanerade besök förekommer. Du arbetar självständigt och i team med andra läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete med stort eget ansvar väntar en spännande roll.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller en ST-läkare med mycket primärvårdsvana.

Att ta läkarjobb som internmedicinare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är internmedicinare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkarjobb i Forshaga

Med dryga 11.000 invånare bildar tätorterna Forshaga, Deje och Dyvelsten Forshaga kommun. Bruksorten som växt upp runt pappersbruket som för så många andra kommuner tog ortens tillväxt fart mycket tack vare järnvägen. Upplev naturen längst Forshaga pråmkanal med flera slussar, vandra eller rid längst den markerade vandringsleden mellan Butorp och Östanås eller prova fiskelyckan i de många fiskevatten som finns i kommunen. Passa på att besöka Ristorante Luna Lucet när du väl är i Forshaga!

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Forshaga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ouarhbsn NJ
Tidsperiod
23-24, 27-33, 35-36
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rtlbcfwælug d dfidc Aowmfimp
Region/kommun
Värmland/Forshaga
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka