Allmänläkare sökes till uppdrag i Forshaga

Att ta läkaruppdrag som allmänläkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Forshaga?

Med dryga 11.000 invånare bildar tätorterna Forshaga, Deje och Dyvelsten Forshaga kommun. Bruksorten som växt upp runt pappersbruket som för så många andra kommuner tog ortens tillväxt fart mycket tack vare järnvägen. Upplev naturen längst Forshaga pråmkanal med flera slussar, vandra eller rid längst den markerade vandringsleden mellan Butorp och Östanås eller prova fiskelyckan i de många fiskevatten som finns i kommunen. Passa på att besöka Ristorante Luna Lucet när du väl är i Forshaga!

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Forshaga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jheibyvk FW
Tidsperiod
30-33, 44
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Internmedicin allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mgeikafålit a abhic Fsqujxnw
Region/kommun
Värmland/Forshaga
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka