Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Fredrikstad

Nu söker denna psykiatriska enhet en läkare som kan stärka upp mottagningen. Här utreds och vårdas personer med olika psykiatriska åkommor.

I arbetet ingår att göra psykiatriska bedömningar, diagnostisera och utreda. För att trivas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga och kunna jobba effektivt även i högt arbetstempo.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Läkarjobb i Fredrikstad

Här finner du orten med sommarcharmen i en historisk miljö. Fredrikstad är en mysig stad med djupa historiska rötter, hem till en av de bäst bevarade fästningsstäder i Skandinavien. Ordet värme används ofta som ett nyckelord när norrmän ombeds att beskriva Fredrikstad. Mestadels hänvisar detta till invånarnas gästvänlighet men även det faktum att Hvaleröarna är det geografiska området i Norge som har flest soltimmar under året. Här kan du sola på polerade granitklippor, paddla och utforska vackra Ytre Hvaler nationalpark. Närmaste flygplats är Moss flygplats Rygge, 27 kilometer bort. Det finns även direktflyg från många europeiska städer till Sandefjords flygplats Torp. Från båda flygplatserna kan du åka expressbuss till Fredrikstad.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Fredrikstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hkanghsqxja cok, Kgla - WLB
Tidsperiod
32-32 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vrthxeddtwep ei ichc Wnltflipmkt
Region/kommun
Viken/Fredrikstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka