Allmänpsykiatriker sökes till jobb i Fredrikstad

Nu söker denna psykiatriska enhet en läkare som kan stärka upp mottagningen. Här utreds och vårdas personer med olika psykiatriska åkommor.

I arbetet ingår att göra psykiatriska bedömningar, diagnostisera och utreda. För att trivas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga och kunna jobba effektivt även i högt arbetstempo.

Läkarjobb hos Agila allmänpsykiatriker

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkararbete i Fredrikstad

Här finner du orten med sommarcharmen i en historisk miljö. Fredrikstad är en mysig stad med djupa historiska rötter, hem till en av de bäst bevarade fästningsstäder i Skandinavien. Ordet värme används ofta som ett nyckelord när norrmän ombeds att beskriva Fredrikstad. Mestadels hänvisar detta till invånarnas gästvänlighet men även det faktum att Hvaleröarna är det geografiska området i Norge som har flest soltimmar under året. Här kan du sola på polerade granitklippor, paddla och utforska vackra Ytre Hvaler nationalpark. Närmaste flygplats är Moss flygplats Rygge, 27 kilometer bort. Det finns även direktflyg från många europeiska städer till Sandefjords flygplats Torp. Från båda flygplatserna kan du åka expressbuss till Fredrikstad.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Fredrikstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mgtirbcmkpt cnl, Eyhb - ITC
Tidsperiod
18-18 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqecacmholvl ba gihf Cnvftayyvtu
Region/kommun
Viken/Fredrikstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka