Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Gällivare

Letar du efter en utmanande och givande roll som läkare? Denna verksamhet söker nu en läkare till sitt team.

Här finns en mångfald av yrkeskategorier som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa vården. Teamet som arbetar här har lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att du kommer att få möjlighet att utveckla dina färdigheter och kunskaper.

På denna verksamhet erbjuds stöd till patienter som vill förbättra sin hälsa genom att gå ner i vikt, sluta röka eller få råd om kost och motion eller alkohol. Här får du möjlighet att arbeta med en bred patientgrupp och bidra till deras hälsa och välbefinnande.

Läkararbete hos Agila allmänläkare

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkararbete i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåmukntov - Sajgjiq OX
Tidsperiod
51-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåipdikxd id adf bi Iåqlmvngn
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka