Ledigt jobb för specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi

Barn- och ungdomskliniken på detta sjukhus söker en läkare som kan komplettera teamet. Här bedrivs både öppen och sluten barnmedicinsk vård för patienter mellan 0-18 år, inklusive neonatala patienter. Arbetsuppgifter är sedvanliga för läkare på barn- och ungdomsklinik inom Barnneurologi.

Till detta uppdrag sökes en specialist i barn- och ungdomsneurologi med bred klinisk erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæjtlycbp khhcoiy, Lglkokloxtlij
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qæxtwtnmp dg gghgc Nåarsseft
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka