Vi söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till uppdrag

Söker du ett nytt spännande uppdrag?

Till sjukhusets kvinnoklinik söker vi nu en läkare som kan ingå i teamet. Kliniken bedriver gynekologisk och obstetrisk öppen- och slutenvård inklusive förlossningsvård samt benign kirurgi. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på kvinnoklinik. Utöver detta ingår även klinisk handledning av ST-läkare.

Du som söker bör vara specialist inom gynekologi och obstetrik, med minst 5 års erfarenhet som specialist på enhet med blandad verksamhet. Viss jourverksamhet kan förekomma, men är inget krav.

Att ta uppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Trivs du med att arbeta som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Gällivare en spännande plats för läkartjänst

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iæalbhbmq ogrsmlr, Shoyjhamnbvm
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gæhftapgm fd igg ed Cæmjrbdow
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka