Bemanningsarbete för barnakardiolog i Gällivare

Till medicinkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare som kan bidra med sin expertis inom kardiologi.

Enheten har både en hjärtmottagning och en hjärtavdelning. Det finns även en dagvårdsverksamhet dit patienter kommer för uppföljning av diagnoser. Sökande kan förvänta sig ordinärt arbete på medicinklinik med utredning, diagnostisering och behandling.

Att jobba som barnakardiolog via Agila

Arbetet som barnakardiolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Gällivare en spännande plats för läkartjänst

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rænjronvy nkisewk, Bwrcjxyspt
Tidsperiod
5-38, 43-44, 47, 49-50
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi, Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåjikjgcw rckpxaw baahe Gåvivixwx
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka