Ledigt jobb för kardiolog i Gällivare

Letar du efter ett utmanande jobb med varierande arbetsuppgifter och möjligheter till personlig utveckling? Då är det här uppdraget på denna mottagning perfekt för dig.

Enheten har både en hjärtmottagning och en hjärtavdelning. Det finns även en dagvårdsverksamhet dit patienter kommer för uppföljning av diagnoser. Sökande kan förvänta sig ordinärt arbete på medicinklinik med utredning, diagnostisering och behandling.

Tycker du att detta verkar som ett kul och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, kardiolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkararbete i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæqrytvem jfmijbt, Kflpccjkca
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024), 4 (2024)-6 (2024), 9 (2024)-10 (2024), 12 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sæwhfueew fauxqam fg ccd Xålcfsrgm
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka