Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik sökes till jobb

Kvinnokliniken på detta sjukhus söker dig som vill ha ett varierande och stimulerande arbete.

Kliniken består av förlossningsenhet med tillhörande BB, gynekologisk avdelning och mottagning. De har just nu behov av en läkare för uppdrag på mottagning och/eller avdelning.

Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med övriga yrkesgrupper för att ge en god och trygg vård till alla patienter. Arbetsuppgifter är sedvanliga för läkare på kvinnoklinik.

Enheten söker en specialistläkare i gynekologi och obstetrik med minst 5 års erfarenhet. Bakjour och primärjour kan förekomma, men är inget krav.

Läkarjobb hos Agila specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, specialistläkare inom gynekologi och obstetrik, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkarjobb i Gävle?

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

/ handläggare
Direkt: Mobil: Email:
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xæhvi njgyjye, Kmdsgaihlwdl qbxcaytgbc
Tidsperiod
31-33, 35-45
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iammnipnhlåprq f hfief Yæqrf
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka