Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Gävleborg

Vill du arbeta patientnära och bidra till en bättre och tryggare vård? Välkommen som läkare till denna hälsocentral som i dagsläget har cirka 9 600 listade patienter.

Här kommer du att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete såsom bedömning, utredning och behandling av såväl barn som vuxna. Arbetet bjuder på stor variation och du möter människor med varierande besvär och vårdbehov.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Gävleborg

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uqwhu Næqiejpqvjei - Håuqj
Tidsperiod
1 (2023)-3 (2023), 8 (2023)-10 (2023), 14 (2023), 16 (2023)-17 (2023), 20 (2023), 23 (2023)-24 (2023), 26 (2023), 30 (2023)-32 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ueebk Ohvbho Gæw i fie ei BOUQN
Region/kommun
Gävleborg/Wålxd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka