Allmänläkare sökes till arbete i Gävleborg

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheten består av bland annat läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, fysioterapeut, arbetsterapeut och psykosocialt team.

Som läkare får du möjlighet att möta och rådge patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Sökande bör ha erfarenhet av liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkararbete i Gävleborg

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhgum Råxfgkmrngfs
Tidsperiod
2 (2023)-14 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gnlkmysynyoqw f cbdce WEARR
Region/kommun
Gävleborg/Sxqyåcia
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka