Allmänläkare sökes till uppdrag i Gävleborg

Vill du ha ett meningsfullt och givande arbete med patienter i alla åldrar? Välkommen som läkare till denna väl fungerande hälsocentral.

Här bedrivs sedvanligt primärvård och som läkare kommer du att arbeta med mottagningsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma i schemat.

Sökande bör vara allmänspecialist alternativt läkare. Viss jourtjänstgöring kan förekomma men är inget krav.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkartjänst i Gävleborg

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bldthmu Oæhlekxdfprd
Tidsperiod
39, 43, 47, 51, 3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xlwjylsmuujnha c bicdh LMVKFEX
Region/kommun
Gävleborg/Wkvqdyw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka