Bemanningsarbete för allmänläkare i Gävleborg

Trivs du med att arbeta i primärvården? Då är du välkommen att söka uppdraget som läkare på denna trevliga hälsocentral.

I arbetet ingår att självständigt utreda och behandla patienter med olika sjukdomstillstånd, såväl barn som vuxna. Du kan förvänta dig både planerad mottagning och omhändertagande av akuta patienter. Uppdraget passar dig som är intresserad av att möta människor i alla åldrar och som önskar ett omväxlande arbete med kompetenta kollegor.

De söker en läkare med primärvårdsvana alternativt en specialist i allmänmedicin.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gävleborg en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mguexkutw Dcdwa - Hæhww
Tidsperiod
23-25
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qunxdhohrjxhib b efdab Hrhwkrcie
Region/kommun
Gävleborg/Amonxacmy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka