Vi söker barnmedicin till läkarbemanningsuppdrag i Gävleborg

Barn- och ungdomskliniken söker en läkare till sin verksamhet. Här vårdas barn upp till 18 år med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår arbete på både avdelning och barnakuten samt handledning av utbildningsläkare. Även visst mottagningsarbete på allmänpediatrisk mottagning kan förekomma.

Enheten söker dig, läkare med specialistutbildning inom barn- och ungdomsmedicin. I uppdraget finns möjlighet till bakjour och primärjour, men det är inget krav.

Läkarjobb via Agila barnmedicin

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnmedicin ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkartjänst i Gävleborg

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Væfwd Jæpytvwwiep, Widf- uuh orvyfjbrweuoeko
Tidsperiod
27, 34-35, 38-39
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kxgemlbmjmægxl c babfh Dåsdv
Region/kommun
Gävleborg/Jæjhl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka