Bemanningsjobb för allmänpsykiatriker i Gävleborg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Allmänpsykiatrisk slutenvårdsavdelning som söker fler läkare till sitt team. Avdelningen har 18 vårdplatser och vårdar personer som behöver akut psykiatrisk vård dygnet runt. Vanliga diagnoser är schizofreni, schizoaffektivt syndrom och vanföreställningssyndrom. Uppdraget innebär sedvanligt avdelningsarbete som läkare på psykiatrisk avdelning.

Till detta uppdrag söker vi en psykiatriker. Dag- och bakjour samt nattjour kan förekomma men är inget krav. Kontinuitet kommer att prioriteras.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänpsykiatriker. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkarjobb i Gävleborg

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Teamchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wciwnwbhyr Gohxåktjgreeygwci Wde gdU
Tidsperiod
51-2 (2023), 4 (2023), 7 (2023), 12 (2023)-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pcblsonkbc dd cbbfh Oyqneabkpt
Region/kommun
Gävleborg/Twfmuejuuh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka