Bemanningsuppdrag för röntgenläkare i Gävleborg

Är du redo för ett spännande uppdrag på en röntgenavdelning? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Denna röntgenavdelningen söker nu dig som kan bidra med sin kompetens. Enheten bedriver medicinsk radiologi med diagnostikbehandling och omvårdnad.

Här utförs undersökningar såsom röntgenundersökningar av skelett, lungor och njurar, MRT, CT, kärlröntgen och ultraljudsundersökningar. Arbetet sker i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning. De söker dig med tidigare erfarenhet av arbete på röntgenavdelning.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Trivs du med att arbeta som röntgenläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Gävleborg en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vptbufrncfa aernyhm Kåqplww
Tidsperiod
28-29
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nlhilsecgy ab eihie Bbkkollkaf
Region/kommun
Gävleborg/Jdwjwjclqn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka