Ledigt jobb för oftamolog i Göteborg

Söker du ett nytt uppdrag? Välkommen att söka tjänsten som läkare på denna ögonmottagning. Här kommer du att arbeta med ögonpatienter inom barnoftalmologi.

I uppdraget ingår förundersökningar, men inget operationsansvar. Arbetet bjuder på stor variation i vardagen och passar dig som vill ha ett stimulerande och roligt uppdrag.

Att ta uppdrag som oftamolog via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Göteborg

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xpihfaebqnd Rogpagppuqyhrabhxyvot -Åcoa
Tidsperiod
48-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cnå gshåjdl d Fåyiqytg
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka