Barn- & ungdomspsykatriker sökes till jobb i Göteborg

Är du psykiater med intresse av att arbeta med barn- och ungdomar med psykiska problem?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta inom en allmän barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet som har en helhetssyn där barns och ungdomars hela livssituation, familj, skola och fritid beaktas.

För att i möjligaste mån kunna tillgodose barns och ungdomars olika behov kommer du att ingå i ett team med en så bred kompetens som möjligt. Du kommer att samarbeta med skolor, socialtjänst och vuxenpsykiatrin.

Låter detta intressant? Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag.

Att ta uppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barn- & ungdomspsykatriker, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Göteborg en spännande plats för läkartjänst

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jfjunpbr, Qwux- vvd yshsitikpqjhmujx
Tidsperiod
27
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ughas Hdybuåxqx gg X ida da Tåmsjpcl
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka