Vi söker specialistläkare inom patologi till läkarbemanningsuppdrag

Till avdelningen för klinisk patologi och cytologi på detta sjukhus söker vi nu en läkare. Här bedrivs laboratoriemedicinskt arbete inom klinisk patologi och man har även patientmottagning samt konsultverksamhet. Verksamheten erbjuder bland annat diagnostisk service avseende histopatologiska- och cytologiska undersökningar, punktionscytologisk provtagning, transplantationsberedskap dygnet runt, kliniska obduktioner och bårhusverksamhet. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk patologi och cytologi.

Att jobba som läkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som specialistläkare inom patologi hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Göteborg

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vvdefwrplmh wkocubgqo, Qnxfdcw qtafehyl & qpdaapnp
Tidsperiod
43-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Cytologi eller Patologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Payc pohåpcd h bcg ag Pæpmwyha
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka