Vi söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till läkarbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning och letar efter en roll där du kan utvecklas? Nu söker vi dig som vill arbete på gynekologisk mottagning. Denna specialistmottagning tar endast emot planerade vårdbesök och du kommer att arbeta i team med sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor och medicinska sekreterare.

Du kommer att följa patienten hela vägen från remiss, till utredning och uppföljning. I arbetet ingår både nybesök och kontrollbesök samt kolposkopi. Det är viktigt att du kan samarbeta och inge ett tryggt bemötande gentemot patienterna.

Att ta bemanningsuppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Göteborg?

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nkfdcxby Pæptprfiie Uvmxlptnbyxsk
Tidsperiod
14 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ixlomlno lgbj f hegad Aovmvln
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka