Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Göteborg

Är du psykiater med intresse av att arbeta med barn- och ungdomar med psykiska problem?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta inom en allmän barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet som har en helhetssyn där barns och ungdomars hela livssituation, familj, skola och fritid beaktas.

För att i möjligaste mån kunna tillgodose barns och ungdomars olika behov kommer du att ingå i ett team med en så bred kompetens som möjligt. Du kommer att samarbeta med skolor, socialtjänst och vuxenpsykiatrin.

Låter detta intressant? Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag.

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som allmänpsykiatriker men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Göteborg en spännande plats för läkaruppdrag

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Omdnvpbb, Jimp- ind tviwootlnmxhedlf
Tidsperiod
49, 51-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hjkay Advwuænsg ie E Lærkiyah
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka