Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Göteborg

Välkommen att söka uppdraget som läkare på detta sjukhus. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Här utförs bland annat klinisk mammografi, ultraljud bröst, cell-och vävnadsprov från bröstförändring, tömning av vätskeansamlingar och MR. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på mammografimottagning.

De söker dig som är läkare gärna med mammografierfarenhet.

Om du tycker detta låter som ett uppdrag just för dig - tveka då inte på att skicka in din ansökan!..

Läkarjobb via Agila röntgenläkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Göteborg

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bxqhbemlltn Fubymotvxvqrhfpqssdnd, Pjsoirfucv
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jnæ hmoåhlj h Bæduucrq
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka