Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Göteborg

Välkommen att söka uppdraget som läkare på detta sjukhus. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Här utförs bland annat klinisk mammografi, ultraljud bröst, cell-och vävnadsprov från bröstförändring, tömning av vätskeansamlingar och MR. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på mammografimottagning.

De söker dig som är läkare gärna med mammografierfarenhet.

Om du tycker detta låter som ett uppdrag just för dig - tveka då inte på att skicka in din ansökan!..

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Göteborg en spännande plats för läkarjobb

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bjlpvsvgdmr Muepnqtkawuiqjeohqhqk, Bmflyabftk
Tidsperiod
13-35, 40-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jwæ khjæwou a Råfcista
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka