Bemanningsjobb för allmänläkare i Götene

Letar du efter en arbetsplats där du kan få möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppgifter samtidigt som du möter patienter med olika vårdbehov? Då kan det här uppdraget vara precis det du söker!

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket primärt innebär att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Götene en spännande plats för läkararbete

Vid sjön Vänerns södra strand bildar tätorterna Götene, Hällekis, Källby och Lundsbrunn Götene kommun. På Kinnekulle i Götene Kommun bodde Lars och Inga Eriksson som påstås vara Sveriges sista grottmänniskor. "Lasse" var en jägare som stod upp mot överheterna för sin rätt att få jaga. Deras grotta finns bevarad och är ett välbesökt turistmål. Besök även det natursköna området Munkängarna eller vandra över små broar längst den djupa ravinen på Sörboleden. Är du intresserad av hällristningar så besöker du Flyhov några kilometer öster om Husaby. Kinnekullegården, Restaurangen på toppen av det blommande berget Kinnekulle. På gården kan man njuta av en milsvid utsikt över bygden tillsammans med ett gott mål mat eller en fika.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Götene
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eåxirb Yåpaåqtgy
Tidsperiod
49, 1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xgqduclmd g dda ab Såpjhv
Region/kommun
Västra Götaland/Götene
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka