Vi söker allmänläkare till uppdrag i Götene

Letar du efter en arbetsplats där du kan få möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppgifter samtidigt som du möter patienter med olika vårdbehov? Då kan det här uppdraget vara precis det du söker!

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket primärt innebär att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkarjobb i Götene

Vid sjön Vänerns södra strand bildar tätorterna Götene, Hällekis, Källby och Lundsbrunn Götene kommun. På Kinnekulle i Götene Kommun bodde Lars och Inga Eriksson som påstås vara Sveriges sista grottmänniskor. "Lasse" var en jägare som stod upp mot överheterna för sin rätt att få jaga. Deras grotta finns bevarad och är ett välbesökt turistmål. Besök även det natursköna området Munkängarna eller vandra över små broar längst den djupa ravinen på Sörboleden. Är du intresserad av hällristningar så besöker du Flyhov några kilometer öster om Husaby. Kinnekullegården, Restaurangen på toppen av det blommande berget Kinnekulle. På gården kan man njuta av en milsvid utsikt över bygden tillsammans med ett gott mål mat eller en fika.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Götene
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låulud Qåbvænbfn
Tidsperiod
28-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rhvsytwjr c idg ah Tåwxlr
Region/kommun
Västra Götaland/Götene
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka