Läkare sökes till arbete i Götene

Letar du efter en arbetsplats där du kan få möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppgifter samtidigt som du möter patienter med olika vårdbehov? Då kan det här uppdraget vara precis det du söker!

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket primärt innebär att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, läkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkartjänst i Götene

Vid sjön Vänerns södra strand bildar tätorterna Götene, Hällekis, Källby och Lundsbrunn Götene kommun. På Kinnekulle i Götene Kommun bodde Lars och Inga Eriksson som påstås vara Sveriges sista grottmänniskor. "Lasse" var en jägare som stod upp mot överheterna för sin rätt att få jaga. Deras grotta finns bevarad och är ett välbesökt turistmål. Besök även det natursköna området Munkängarna eller vandra över små broar längst den djupa ravinen på Sörboleden. Är du intresserad av hällristningar så besöker du Flyhov några kilometer öster om Husaby. Kinnekullegården, Restaurangen på toppen av det blommande berget Kinnekulle. På gården kan man njuta av en milsvid utsikt över bygden tillsammans med ett gott mål mat eller en fika.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Götene
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aæjsdh Aådcægpop
Tidsperiod
42, 44-45
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Orthdkrfb a acb ii Fåqdfq
Region/kommun
Västra Götaland/Götene
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka