Vi söker allmänläkare till uppdrag i Gislaved

Vårdcentralen har behov av en läkare till sin verksamhet. Här får du ett varierande arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök.

Vårdcentralen söker dig som är specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare erfarenhet inom primärvård.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Gislaved

Bruksorterna Gislaved, Anderstorp, Smålandsstenar, Hestra och Reftele med flera bilar tillsammans Gislaveds kommun. Handeln och industrierna i närheten bidrog positivt till kommunens utveckling samtidigt som jordbruket minskade under 1800-talet. I kommunen erbjuds bland annat golf, ridning, paddling och fågelskådning. Genom kommunen flyter ån Nissan där du längst promenadstigar får information om området och industrierna som funnits där. Besök gärna restaurangen Hestraviken som premierats av guiden "White Guide". Köket erbjuder klassisk svensk mat med influenser från Medelhavet med en meny som anpassas efter årstidens och växlingar.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gislaved
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aqåjknlcslbifhb XC
Tidsperiod
52-1 (2024), 3 (2024), 8 (2024)-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rqbupdmay f dci cg CBÅMRXPWOOUVHO
Region/kommun
Jönköping/Gislaved
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka