Bemanningsarbete för allmänläkare i Gislaved

Vill du arbeta på en vårdcentral som erbjuder lättillgänglig vård med fokus på kontinuitet och kvalitet?

Denna vårdcentral söker nu en läkare som kan ge råd och vård till barn, ungdomar och vuxna. I arbetet kommer du få möta både akuta patienter som planerade besökare, och arbetsuppgifterna består av sedvanligt vårdcentralsarbete.

Vårdcentralen söker dig med erfarenhet av primärvård, alternativt specialist inom allmänmedicin.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Gislaved en spännande plats för läkararbete

Bruksorterna Gislaved, Anderstorp, Smålandsstenar, Hestra och Reftele med flera bilar tillsammans Gislaveds kommun. Handeln och industrierna i närheten bidrog positivt till kommunens utveckling samtidigt som jordbruket minskade under 1800-talet. I kommunen erbjuds bland annat golf, ridning, paddling och fågelskådning. Genom kommunen flyter ån Nissan där du längst promenadstigar får information om området och industrierna som funnits där. Besök gärna restaurangen Hestraviken som premierats av guiden "White Guide". Köket erbjuder klassisk svensk mat med influenser från Medelhavet med en meny som anpassas efter årstidens och växlingar.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gislaved
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yjehrgggf KA
Tidsperiod
26-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dewfo Aæmoliypy be idg ab DXGBTBLK
Region/kommun
Jönköping/Gislaved
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka