Ledigt jobb för allmänläkare i Gislaved

Vårdcentralen har behov av en läkare till sin verksamhet. Här får du ett varierande arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök.

Vårdcentralen söker dig som är specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare erfarenhet inom primärvård.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Gislaved en spännande plats för läkarjobb

Bruksorterna Gislaved, Anderstorp, Smålandsstenar, Hestra och Reftele med flera bilar tillsammans Gislaveds kommun. Handeln och industrierna i närheten bidrog positivt till kommunens utveckling samtidigt som jordbruket minskade under 1800-talet. I kommunen erbjuds bland annat golf, ridning, paddling och fågelskådning. Genom kommunen flyter ån Nissan där du längst promenadstigar får information om området och industrierna som funnits där. Besök gärna restaurangen Hestraviken som premierats av guiden "White Guide". Köket erbjuder klassisk svensk mat med influenser från Medelhavet med en meny som anpassas efter årstidens och växlingar.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Gislaved
Faktaruta
Uppdragsgivare
Guåduxblmbkauuw CK
Tidsperiod
26-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mqvjunmtu d gfb ga BHÅASAQVUUUKIO
Region/kommun
Jönköping/Gislaved
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka