Bemanningsuppdrag för nefrolog i Gotland

Verksamheten söker en nefrolog för uppdrag hos dem. Verksamheten drivs i privat regi intill regionens lasarett.

Uppdraget är främst mottagningsarbete. bloddialys, dialysdel där 15 platser finns. Aktiva ordinationer, arbete på mottagning och mottagningsbesök görs också.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta läkartjänst som nefrolog via Agila

Som nefrolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som nefrolog.

Varför läkartjänst Gotland?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
W. Rfyqi Kvnnut XJ Xdxuq, Otlcbdcqeek
Tidsperiod
8-9, 20, 23
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kpcfkbryweewxi b Lfbti
Region/kommun
Gotland/Hpltmya
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka