Neurolog sökes till jobb i Gotland

Nu söker vi dig som är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Enheten söker just nu efter en engagerad och erfaren medarbetare till sin verksamhet.

Arbetet denna enhet innefattar sedvanliga undersökningar, bedömningar, diagnostiseringar och behandlingar av neurologiska sjukdomar som exempelvis

multipel skleros (MS), Parkinsons sjukdom, epilepsi, myastenia gravis, ALS eller hjärntumörer.

Mottagningen erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utveckla din kompetens inom neurologi och att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att jobba som neurolog via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som neurolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb Gotland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rcnuu Jplercuk, Oflemdqnc
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024), 5 (2024)-6 (2024), 10 (2024)
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
B:l Håhsqvk. e hcd bd JQIPR
Region/kommun
Gotland/Yafiefl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka