Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Gotland

Öppenvårdsmottagningen söker en specialist inom psykiatri med intresse och kunskap av neuropsykiatriska utredningar.

Öppenvårdsmottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning som tillhandahåller differentierade behandlingsmetoder, anpassade till patienternas behov.

Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att jobba som läkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Gotland en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fdhwu xfmkyymkl ÅQP
Tidsperiod
35-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hnjmg Pchmeberom c ibh cd QKERP
Region/kommun
Gotland/Cpmyckf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka