Röntgenläkare sökes till uppdrag i Gotland

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag? Sjukhusets röntgenavdelning söker en läkare som kan komplettera teamet.

Denna röntgenavdelning bedriver både akut och planerad verksamhet dygnet runt. Avdelningen utför cirka 35 000 undersökningar per år. De söker nu dig som vill ha ett utvecklande och stimulerande arbete på en dynamisk arbetsplats.

Uppdraget avser främst allmän radiologi, genomlysning/intervention, MR och ultraljud.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkarjobb Gotland?

Gotlands kommun är en plats full av möjligheter. Du kan njuta av lugna gator men även livfulla restauranger och uteplatser. Ett måste är att besöka Gotlands berömda raukar som finns beläget på flera ställen runt om ön. Vidare finner du den kända parken Almedalen i Visby där politiker samlas under sommaren för debatter och upplyftande tal. Ett annat tips är Barläst Kalkbruksområde med anor från 1600-talet. Här brändes kalk en bit in på 1900-talet. Till skillnad från många andra kalkbrott som är vattenfyllda och blivit populära badstränder, är Barlästområdet idag ett friluftsmuseum. Förutom 13 avsnitt av Pippi Långstrump har Maria Wern och Så mycket bättre spelats in på Gotland. Även produktionen till Game of Thrones ska ha övervägt ön.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lwtgi Rreiojpt Yædbpou
Tidsperiod
5-8, 10
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
D:p Jænhrjuagmu h fhf da Ncmbw
Region/kommun
Gotland/Gotland
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka