Allmänläkare sökes till uppdrag i Hällefors

Vill du arbeta på en vårdcentral som erbjuder bästa möjliga primärvård?

Då ska du söka detta uppdrag!

På denna vårdcentral finns en bred kompetens och lång erfarenhet. Här blir du en del av ett team kring patienten bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, fysioterapeuter och kuratorer. Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete med både drop-in-mottagning och planerade besök.

Att arbeta som läkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Hällefors en spännande plats för läkarjobb

Hällefors kommun ingår i ett samarbete med de närliggande kommunerna Ljusnarsberg, Lindesberg och Nora som tillsammans går under varumärket Bergslagen. Hällefors kommun ligger i nordvästra delen av Örebro län i Västmanland och centralorten är Hällefors och näst största ort är Grythyttan. Här finner du bland annat Nordens enda kurortsmuseum som på ett levande sätt återger den gamla brunnskulturen och dess behandlingar och nöjen. En del av museet är den gamla brunnskyrkan från 1824 med Lokasalongen, där man fortfarande dricker ur brunn. I Hällefors kan du även uppleva storslagen natur med vida vidder och vackra sjöområden, utmärkt för fiske och vandring.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Hällefors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nårcmwmkn Ex
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Anircxhe. ac bgiib BÆVXRLVDJ
Region/kommun
Örebro/Hällefors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka