Ledigt jobb för allmänläkare i Härjedalen

Vill du ha ett stimulerande och spännande uppdrag? Då kan uppdraget på denna enhetl vara något för dig.

Denna hälsocentral, som erbjuder det mesta inom primärvård, söker nu fler läkare. Här finns bland annat en lättakut för akuta åkommor, lab, röntgen, fysioterapeuter, kurator och BVC/MVC.

Arbetet innebär omväxlande och varierande arbetsuppgifter som läkare på hälsocentral. Du möter både drop-in patienter och planerade besökare.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Varför ta läkararbete hos Agila?

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Härjedalen en spännande plats för läkararbete

Härjedalen är landets högst belägna landskap med en enastående natur både sommar och vinter. Härjedalens kommun, som i stort sett motsvarar landskapet, är en av Sveriges största kommuner med en yta på hela 11 400 kvadratkilometer. Här hittar du stora variationer från skogslandet i öster till fjällmassiven i väster. En värld där du alltid är lika välkomnad till dagar fyllda av glädje, spänning och upptäckarlust. I Härjedalen kan du bland annat besöka skidorterna Funäsfjällen, Lofsdalen och Vemdalen för en uppfriskande tur. Förutom skidåkning under vinterhalvåret bjuder samtliga orter på riktigt spännande vandring under sommarhalvåret.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Härjedalen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qguk Fårlfhjnujvb
Tidsperiod
52-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Towiæohbma hc SMTY
Region/kommun
Jämtland/Härjedalen
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka