Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Härnösand

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare som vill ingå i ett team med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet.

Hälsocentralen har ett komplett tjänsteutbud samlat under ett och samma tak. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt primärvårdsarbete där du utreder, behandlar och rådger patienter i alla åldrar. Du kommer att ta emot planerade besök och patienter med akuta besvär.

Sökande bör vara allmänspecialist alternativt legitimerad läkare.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkaruppdrag i Härnösand

Härnösand grundades 1585 av Johan III. Staden anlades på fastlandet och på öarna Härnön, Mellanholmen, Kronholmen och Bockholmen, de båda senare sedan länge förenade med fastlandet. Kommunen är utmärkt att upptäcka från från cykelsadeln! Njut av den vackra arkitekturen i stadskärnan, den fantastiska naturen ute på Härnön eller lär dig mer om Härnösands historia genom att trampa upp på Murberget. Från kommunen kommer bland andra vår folkkära skådespelerska Lena Endre och den skickliga curlingspelaren Anette Norberg.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Härnösand
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måebw Ovgedj EC
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råjlj sætmk d gii gg HÅENÅANPM
Region/kommun
Västernorrland/Härnösand
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka