Bemanningsjobb för allmänläkare i Härnösand

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare som vill ingå i ett team med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet.

Hälsocentralen har ett komplett tjänsteutbud samlat under ett och samma tak. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt primärvårdsarbete där du utreder, behandlar och rådger patienter i alla åldrar. Du kommer att ta emot planerade besök och patienter med akuta besvär.

Sökande bör vara allmänspecialist alternativt legitimerad läkare.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkararbete i Härnösand

Härnösand grundades 1585 av Johan III. Staden anlades på fastlandet och på öarna Härnön, Mellanholmen, Kronholmen och Bockholmen, de båda senare sedan länge förenade med fastlandet. Kommunen är utmärkt att upptäcka från från cykelsadeln! Njut av den vackra arkitekturen i stadskärnan, den fantastiska naturen ute på Härnön eller lär dig mer om Härnösands historia genom att trampa upp på Murberget. Från kommunen kommer bland andra vår folkkära skådespelerska Lena Endre och den skickliga curlingspelaren Anette Norberg.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Härnösand
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pædag Bpkvhk NW
Tidsperiod
51-1 (2024), 9 (2024), 13 (2024)-14 (2024), 17 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåmdf gådqp c fde ai WÅGRÆODUQ
Region/kommun
Västernorrland/Härnösand
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka