Bemanningsjobb för läkare i Härnösand

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare som vill ingå i ett team med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet.

Hälsocentralen har ett komplett tjänsteutbud samlat under ett och samma tak. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt primärvårdsarbete där du utreder, behandlar och rådger patienter i alla åldrar. Du kommer att ta emot planerade besök och patienter med akuta besvär.

Sökande bör vara allmänspecialist alternativt legitimerad läkare.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som läkare.

Att ta läkarjobb i Härnösand

Härnösand grundades 1585 av Johan III. Staden anlades på fastlandet och på öarna Härnön, Mellanholmen, Kronholmen och Bockholmen, de båda senare sedan länge förenade med fastlandet. Kommunen är utmärkt att upptäcka från från cykelsadeln! Njut av den vackra arkitekturen i stadskärnan, den fantastiska naturen ute på Härnön eller lär dig mer om Härnösands historia genom att trampa upp på Murberget. Från kommunen kommer bland andra vår folkkära skådespelerska Lena Endre och den skickliga curlingspelaren Anette Norberg.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Härnösand
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåhpp Ncbeay SF
Tidsperiod
51-52, 7 (2023)-9 (2023), 14 (2023)-19 (2023), 21 (2023)-31 (2023), 33 (2023)-34 (2023), 36 (2023)-43 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåtrf iågan a WÆIYÅXQIE
Region/kommun
Västernorrland/Härnösand
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka