Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Härnösand

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom öppenvården?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning dit personer över 18 år och äldre vänder sig då de har behov av specialistpsykiatri.

I arbetet innefattar sedvanligt arbete. Vanligt förekommande diagnoser är svåra depressioner, bipolär sjukdom, ångestsjukdomar, fysiska symtom som uteslutande har psykiska orsaker, posttraumatiskt stressyndrom, personlighetsstörningar samt neuropsykiatriska tillstånd.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Härnösand en spännande plats för läkarjobb

Härnösand grundades 1585 av Johan III. Staden anlades på fastlandet och på öarna Härnön, Mellanholmen, Kronholmen och Bockholmen, de båda senare sedan länge förenade med fastlandet. Kommunen är utmärkt att upptäcka från från cykelsadeln! Njut av den vackra arkitekturen i stadskärnan, den fantastiska naturen ute på Härnön eller lär dig mer om Härnösands historia genom att trampa upp på Murberget. Från kommunen kommer bland andra vår folkkära skådespelerska Lena Endre och den skickliga curlingspelaren Anette Norberg.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Härnösand
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lærgæhisv iletuftav ÅJX
Tidsperiod
49
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåbvg Hæptl a IÆJBÆJCTQ
Region/kommun
Västernorrland/Härnösand
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka