Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Härnösand

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom öppenvården? I detta uppdrag ingår det sedvanligt mottagningsarbete i samarbete med teamet - remissgenomgångar, behandlingskonferenser, planeringskonferenser, handledning av underläkare och AT, dokumentation etc, konsultationer och hembesök.

Du kommer att samarbeta med deras team av vårdpersonal för att ge en personcentrerad vård och hjälp till patienterna med psykiska sjukdomar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Om detta låter intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som läkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Härnösand

Härnösand grundades 1585 av Johan III. Staden anlades på fastlandet och på öarna Härnön, Mellanholmen, Kronholmen och Bockholmen, de båda senare sedan länge förenade med fastlandet. Kommunen är utmärkt att upptäcka från från cykelsadeln! Njut av den vackra arkitekturen i stadskärnan, den fantastiska naturen ute på Härnön eller lär dig mer om Härnösands historia genom att trampa upp på Murberget. Från kommunen kommer bland andra vår folkkära skådespelerska Lena Endre och den skickliga curlingspelaren Anette Norberg.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Härnösand
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæasåkbwd rhidcnjcg ÆAX
Tidsperiod
25-27, 29-31, 44, 47, 49-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eårsd Iækok g fed bd XÆAUÅCKVB
Region/kommun
Västernorrland/Härnösand
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka