Allmänläkare sökes till arbete i Hässleholm

Trivs du med att arbeta inom primärvården? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Här möter du patienter med varierande sjukdomstillstånd, i alla åldrar. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Tillsammans tillhandahåller ni en god och professionell vård till alla patienter. I rollen ingår sedvanligt mottagningsarbete med både drop-in och planerade besök.

Du som söker bör vara en specialist inom allmänmedicin eller en läkare med intresse av primärvård.

Att arbeta som läkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkararbete i Hässleholm?

Hässleholm är en kreativ mötesplats mitt i Öresundsregionen med djärva satsningar på konst, kultur och natur. Den inspirerande arkitekturen i Hässleholm Kulturhus ger plats för musik, teater och utställningar inom alla möjliga genrer. Skogarna och strövområdena i kommunen erbjuder fantastisk vandring i storslagen och varierande natur under alla årstider. Även andra möjligheter till fina naturupplevelser står till buds som t ex fiske, cykling, kanoting, golf och ridning. I Hässleholm med omnejd är det lätt att finna ro och avkoppling kombinerat med äventyr, sköna spa-behandlingar, god mat och bekvämt boende. Här kan du leva det goda livet!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Hässleholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bebwpræ Hj
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Læqqråvækpv i iec bi Mtilmeå
Region/kommun
Skåne/Hässleholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka