Bemanningstjänst för allmänläkare i Hässleholm

Är du ute efter en mångsidig arbetsroll med stor variation? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Mobila team närsjukvård är en sammanhållen vårdform där primärvården är navet i samverkan med övriga vårdgivare. Syftet med teamet är att utveckla en trygg, tydlig och tillgänglig vård för patienter som kan vårdas i hemmet i stället för på sjukhus. Patienter och anhöriga erbjuds en väg in och en tydlig planering.

Som en del av teamet kommer du att ha en central roll där du bedömer, planerar, ordinerar och genomför olika insatser för att säkerställa patienternas välbefinnande och vårdbehov.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Hässleholm en spännande plats för läkartjänst

Hässleholm är en kreativ mötesplats mitt i Öresundsregionen med djärva satsningar på konst, kultur och natur. Den inspirerande arkitekturen i Hässleholm Kulturhus ger plats för musik, teater och utställningar inom alla möjliga genrer. Skogarna och strövområdena i kommunen erbjuder fantastisk vandring i storslagen och varierande natur under alla årstider. Även andra möjligheter till fina naturupplevelser står till buds som t ex fiske, cykling, kanoting, golf och ridning. I Hässleholm med omnejd är det lätt att finna ro och avkoppling kombinerat med äventyr, sköna spa-behandlingar, god mat och bekvämt boende. Här kan du leva det goda livet!

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Hässleholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hphiqn fiqg låjobscgæco Nærsrrbvny
Tidsperiod
36-1
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åkiwtuggvb gi cbbgc Jæewltukfl
Region/kommun
Skåne/Hässleholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka