Ledigt jobb för anestesiolog i Hässleholm

Välkommen att söka uppdraget som narkosläkare.

Verksamheten söker nu efter en läkare med specialistbevis inom Anestesi och intensivvård för arbete på sjukhus.

Huvuduppgifter är arbete på elektiv avdelning, preop mottagning och support på sjukhusets övriga avdelningar/mottagningar. Beredskap ingår vissa kvällar och helger.

Att arbeta som läkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som anestesiolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Hässleholm en spännande plats för läkararbete

Hässleholm är en kreativ mötesplats mitt i Öresundsregionen med djärva satsningar på konst, kultur och natur. Den inspirerande arkitekturen i Hässleholm Kulturhus ger plats för musik, teater och utställningar inom alla möjliga genrer. Skogarna och strövområdena i kommunen erbjuder fantastisk vandring i storslagen och varierande natur under alla årstider. Även andra möjligheter till fina naturupplevelser står till buds som t ex fiske, cykling, kanoting, golf och ridning. I Hässleholm med omnejd är det lätt att finna ro och avkoppling kombinerat med äventyr, sköna spa-behandlingar, god mat och bekvämt boende. Här kan du leva det goda livet!

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Hässleholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Råmsrknxgmt wgugwnf, Gdbiqukobxjt- ynu uijedxxbdnbupfcbyew
Tidsperiod
41-44
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kqkduktdfltxk gh icdfa Båicggqyxw
Region/kommun
Skåne/Hässleholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka