Bemanningstjänst för allmänkirurg i Höganäs

Om du söker efter en spännande och givande möjlighet som läkare, så kan detta vara det rätta uppdraget för dig. Denna vårdcentral söker nu ytterligare en läkare till sin verksamhet.

Ta chansen att söka uppdraget som läkare på denna trevliga vårdcentral. Här finns ett brett tjänsteutbud med specialistkompetens inom de flesta områden.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Du kommer att ta hand om akuta skador och sjukdomar såväl som inplanerade patientbesök.

Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsplatser.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Höganäs en spännande plats för läkartjänst

I Höganäs erbjuds det fantastiska matupplevelser, dramatisk natur, mysiga fiskelägen och mycket kultur. Det ger dig möjlighet att uppleva mycket under ditt besök. Här kan du vandra i Kullabergs naturreservat, shoppa i Höganäs stad, äta gott, åka på tumlarsafari eller bara vara! Keramiken från kommunen känner du säkert till. Det är en viktig del av Höganäs historia och än idag finns ett trettiotal keramikverkstäder att besöka runtom i kommunen. Höganäs kommun bildades vid kommunreformen 1971 av Höganäs stad, Brunnby landskommun och Jonstorps landskommun. Förutom Höganäs stad omfattar kommunen de mindre orterna Viken och Jonstorp.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Höganäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jgåctfvs SP
Tidsperiod
39, 49-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Kirurgi allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Difbukumouppiro i cicfe Wåvpråi
Region/kommun
Skåne/Höganäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka