Ledigt jobb för allmänläkare i Höganäs

Om du söker efter en spännande och givande möjlighet som läkare, så kan detta vara det rätta uppdraget för dig. Denna vårdcentral söker nu ytterligare en läkare till sin verksamhet.

Ta chansen att söka uppdraget som läkare på denna trevliga vårdcentral. Här finns ett brett tjänsteutbud med specialistkompetens inom de flesta områden.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Du kommer att ta hand om akuta skador och sjukdomar såväl som inplanerade patientbesök.

Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsplatser.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkartjänst i Höganäs

I Höganäs erbjuds det fantastiska matupplevelser, dramatisk natur, mysiga fiskelägen och mycket kultur. Det ger dig möjlighet att uppleva mycket under ditt besök. Här kan du vandra i Kullabergs naturreservat, shoppa i Höganäs stad, äta gott, åka på tumlarsafari eller bara vara! Keramiken från kommunen känner du säkert till. Det är en viktig del av Höganäs historia och än idag finns ett trettiotal keramikverkstäder att besöka runtom i kommunen. Höganäs kommun bildades vid kommunreformen 1971 av Höganäs stad, Brunnby landskommun och Jonstorps landskommun. Förutom Höganäs stad omfattar kommunen de mindre orterna Viken och Jonstorp.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabelle Kempe
Izabelle Kempe / Konsultchef
Höganäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hiænvekf Hs
Tidsperiod
23-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Llqbcgtkcqddfws f H VÅQAIÅA
Region/kommun
Skåne/Höganäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka