Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Högsby

Enheten söker en läkare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På enheten finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Som läkare på detta uppdrag kommer du att ta emot patienter med stort varierande vårdbehov. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkaruppdrag i Högsby

Högsby är en mindre kommun i Kalmar med drygt 6000 invånare. Högsby omges av vacker natur, många sjöar och vattendrag. Kommunen anordnar en rad olika evenemang för både stora och små under vår och sommar. Vill man inte vara ute kan man välja att ta en kopp kaffe och något sött på något hemtrevligt café. I Högsby finns möjlighet till storslagen vandring! Högsbyleden sträcker sig genom Högsby kommun från Hornsö till Bockara med början vid Hornsö och slut efter Gösjön. Leden är 8 mil lång, uppdelad på sex etapper och går genom kulturbygd och vildmarksnatur.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Högsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pådmtl VM
Tidsperiod
8, 10, 12
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Os Gaiulqdnr Oåj e eaa eh OÆPHLL
Region/kommun
Kalmar/Högsby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka