Ledigt jobb för geriatriker i Högsby

Enheten söker en läkare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På enheten finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Som läkare på detta uppdrag kommer du att ta emot patienter med stort varierande vårdbehov. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkarjobb som geriatriker via Agila

I rollen som geriatriker hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Högsby?

Högsby är en mindre kommun i Kalmar med drygt 6000 invånare. Högsby omges av vacker natur, många sjöar och vattendrag. Kommunen anordnar en rad olika evenemang för både stora och små under vår och sommar. Vill man inte vara ute kan man välja att ta en kopp kaffe och något sött på något hemtrevligt café. I Högsby finns möjlighet till storslagen vandring! Högsbyleden sträcker sig genom Högsby kommun från Hornsö till Bockara med början vid Hornsö och slut efter Gösjön. Leden är 8 mil lång, uppdelad på sex etapper och går genom kulturbygd och vildmarksnatur.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Högsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kæfiqi WB
Tidsperiod
28-29, 32-35, 37-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ko Slkfdbuqh Yæs c CÆKUHB
Region/kommun
Kalmar/Högsby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka